Apreciats clients i amics:

Us presentem el catàleg de preus 2014. Un any més ens posem al vostre servei per qualsevol dubte o aclariment.

Aquest any ens hem centrat en augmentar la qualitat de la brotació i de l’arrel. Hem perfeccionat un sistema de fertirrigació adaptat als grans exemplars. La nostra experiència ens ha fet veure que una bona brotació i un arrelament de qualitat fan que la planta resisteixi molt millor les inclemències meteorològiques i en millora l’adaptació a les enfermetats i plagues.

Per nosaltres cada arbre té alguna història per explicar. Disposem de la procedència de l’arbre, del dia que es va desarrelar del bosc, de la data en què es va entestar al viver, dels tractaments fitosanitaris rebuts, de les característiques del substracte emprat, del temps per tant que la planta ha estat arrelant. Cada exemplar està numerat amb un precinte de seguretat.

És important que el client final a part de comprar un arbre pugui comprar amb ell la seva història ja que parlem
d’exemplars de molts anys d’antiguitat.

Aquest seguiment que fem dels arbres ens permet any rera any millorar. Contràriament al que pot semblar, el que estem aconseguint amb aquest sistema és anar rebaixant els costos de producció i controlar molt bé els trasplantaments.

Hem patentat un sistema que utilitzem per realitzar els trasplantaments. El nostre mètode de trasplantament fa que l’arbre perdi molts pocs capil·lars i per tant que li sigui molt més fàcil guanyar ràpidament sistema radicular.

Esperem doncs, ser mereixedors de la vostra confiança i us saludem cordialment.

Sant Feliu de Pallerols


 Viver autoritzat per la Generalitat de Catalunya, inscrit en el Registre de vivers amb el número ES-09-170138, membre de l’Associació de Viveristes de Girona i amb autorització del Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca per expedir passaports fitosanitaris CE.